Receptura

Nasza receptura opiera się na produktach marki Zeelandia, skorzystaj
z poniższych produktów:

Pozostałe składniki

300 kg truskawki
20 g żelatyna
100 g woda
300 g mak niebieski
460 g jaja
460 g olej

Chcesz przeprowadzić kalkulacje dla tej receptury?
Aby przeliczyć cenę oraz ilość produktów zaloguj się do Strefy Klienta.


1

Krok 1

Ciasto makowe

Potrzebne składniki

300 g mak niebieski
460 g jaja
460 g olej

Przygotowanie

Wypieczone babki dekorować cienką warstwą pomady - przygotowanej na bazie Fondant Ready oraz pałeczkami bezowymi z cukrem kryształem ( przygotowanymi z Bianca Meringue ), gwiazdkami ze Scaldisu Białego ( posypanymi cukrem gruboziarnistym i barwnikiem perłowym do czekolady )

kontakt

Masz pytanie o recepturę?

Masz pytanie dotyczące receptury? Napisz do nas wiadomość z pytaniem
a nasz ekspert odpowie na Twoje pytania.

Na Twoje pytanie w możliwie najkrótszym czasie odpowie
Ekspert odpowiedzialny za tę recepturę.

Polecamy Ci również