Ciasto Twarogowe

Ciasto Twarogowe

Mieszanka do przygotowania Ciasta Twarogowego o świeżym, orzeźwiającym smaku

W ciągu ostatnich lat można zaobserwować, iż produkty mleczne odgrywają oraz większe znaczenie w diecie współczesnego konsumenta. Na rynku wyrobów spożywczych stale rozszerza się asortyment produktów, w których skład wchodzi jogurt, twaróg lub mleko.
Dla cukiernika jest to idealny moment na wprowadzenie do swojej ofert Ciasta Twarogowego.
Ciasto Twarogowe charakteryzuje się doskonałą strukturą i stabilnością miękiszu. Jest lekko wilgotne i aromatyczne. Twarożek, dzięki świeżemu i orzeźwiającemu smakowi idealnie komponuje się ze słodkim ciastem.
Ciasto Twarogowe może być przygotowane w połączeniu z owocami, na przykład porzeczkami, brzoskwiniami, rabarbarem czy jabłkami. Wspaniale komponuje się również z kremem budyniowym.
Ciasto Twarogowe można przygotowywać na wiele sposobów. Stanowi podstawę receptur na babki, placki z blachy, ciasta w foremkach.
Proponujemy Państwu specjalne kartonowe foremki do wypieków z Ciasta Twarogowego. Są one prostokątne i mają kolorowy nadruk, który wyróżni Państwa wyroby w ekspozycji.

Pakowanie:

Worek 25 kg

 



Ciasto Twarogowe

Jesteś zainteresowany
produktem lub masz pytania?

Chętnie opowiemy więcej o naszych produktach i rozwiązanich
Zapraszamy do kontaktu