Ciasto Miodowo-Czek.

Ciasto Miodowo-Czek.

Koncentrat ciasta miodowo-czekoladowego

Ta smakowita kombinacja delikatnego ciasta, ciemnej czekolady i miodu to przebój cukierni w całej Europie. Jest to pyszna propozycja dla wszystkich łasuchów. Ciasto Miodowo-Czekoladowe to koncentrat do wypieku wyśmienitego ciasta z kawałkami aromatycznej, ciemnej czekolady i kuleczkami złocistego miodu, które nie rozpływają się podczas wypieku.
Wypieki przygotowane na bazie naszej mieszanki mają bogaty smak domowego ciasta, a jednocześnie zachowują delikatną strukturę i zapewniają niezmienną jakość oraz zawsze taki sam rezultat. Ciasto Miodowo-Czekoladowe można przyrządzać na różne sposoby w zależności od gustów i wymagań klientów. Nadaje się zarówno na babkę, jak i na luksusowe ciasto dekorowane bitą śmietaną i owocami. Dodając do ciasta przyprawy korzenne otrzymujemy wspaniały świąteczny piernik.

Pakowanie:

Worek 15 kg

 

Zalecenia technologiczne

  1. mieszać wszystkie składniki przez 5 minut na wolnych obrotach używając płaskiego mieszadła

  2. wypełnić formę ciastem

  3. piec w temperaturze 170°C przez 60-70 minut

Receptury produktu

Ciasto Miodowo-Czek.

Jesteś zainteresowany
produktem lub masz pytania?

Chętnie opowiemy więcej o naszych produktach i rozwiązanich
Zapraszamy do kontaktu