Bianca Meringue

Bianca Meringue

Koncentrat do wypieku bezów

Bianca jest koncentratem do wypieku bezów i blatów bezowych na bazie białka kurzego w proszku. Produkt jest bardzo łatwy i wygodny w użyciu. Przygotowanie piany do wypieku trwa tylko 5 minut. Ubita piana jest stabilna i podatna na modelowanie.

Dzięki koncentratowi Bianca gwarantowana jest stała jakość wypieku. Bezy są lekkie, gładkie, zachowują biały kolor. Ciastka są umiarkowanie słodkie. Stosując Biancę unika się problemów mikrobiologicznych oraz strat treści jaj, które mogą występować przy zastosowaniu jaj kurzych.

Pakowanie:

Karton 6 kg

 

Zalecenia technologiczne

  1. wymieszać Biancę z wodą i cukrem

  2. temperatura pieczenia 120°C

  3. czas wypieku 50-60 minut

Receptury produktu

Bianca Meringue

Jesteś zainteresowany
produktem lub masz pytania?

Chętnie opowiemy więcej o naszych produktach i rozwiązanich
Zapraszamy do kontaktu