tło lew
Szkolenie Akademii Zeelandia

Słodki stół - monoporcje, finger foods, macaronsy

Trener
Marcin Surdyk Marcin Surdyk
Data szkolenia
04-05.09.2018
Miejsce

Zeelandia Sp. z o.o.
ul. Sowia 6c
62-080 Tarnowo Podgórne

Opis szkolenia

-przygotowanie ciast (biszkoptowe, biszkoptowo-tłuszczowe)
-stylistyka oraz kompozycja smakowa
-przygotowanie musów na bazie czekolady, galaretek oraz nadzień
-porcje bufetowe
-desery w szkle
-czekoladowe elementy (wykorzystanie Dobli)

Godziny szkolenia:
Dzień 1
09:00 - 17:00
Dzień 2
9:00 - 16:00
Ceny szkolenia:
Dla Klientów Zeelandia
700zł
Pozostali
1500zł
Ilość miejsc na szkolenie jest ograniczona. Potwierdzenie udziału w szkoleniu prześlemy e-mailem.