tło lew
Szkolenie Akademii Zeelandia

Sezony w cukierni: wiosna/lato (ciasta, tarty, ciasta deserowe z owocami sezonowymi, galaretki)

Trener
Marcin Surdyk Marcin Surdyk
Data szkolenia
22-23.05.2018
Miejsce

Zeelandia Sp. z o.o.
ul. Sowia 6c
62-080 Tarnowo Podgórne

Opis szkolenia

-ciasta deserowe, torty-kompozycja smakowa i wizualna ciast
-ciasta biszkoptowo-tłuszczowe, tart, ciasta z owocami, zastosowanie nadzień i galaretek owocowych
-dekoracje owocami sezonowym
-przechowywanie i przedłużanie trwałości ciast z owocami, zamrażanie produktów śmietanowych (wykorzystanie mrożenia szokowego)
-nowoczesne techniki dekoracji przy użyciu polew
-wykorzystanie kwiatów jadalnych
-dekorowanie ciast elementami czekoladowymi (dekoracje Dobli)

Godziny szkolenia:
Dzień 1
09:00 - 17:00
Dzień 2
9:00 - 16:00
Ceny szkolenia:
Dla Klientów Zeelandia
700zł
Pozostali
1500zł
Ilość miejsc na szkolenie jest ograniczona. Potwierdzenie udziału w szkoleniu prześlemy e-mailem.