tło lew
Szkolenie Akademii Zeelandia

Desery restauracyjne

Trener
Marcin Surdyk Marcin Surdyk
Data szkolenia
08-09.05.2018
Miejsce

Zeelandia Sp. z o.o.
ul. Sowia 6c
62-080 Tarnowo Podgórne

Opis szkolenia

-przygotowanie ciast (biszkoptowe, biszkoptowo-tłuszczowe)
-monoporcje oraz ciasta deserowe (stylistyka oraz kompozycja smakowa)
-musy na bazie czekolady oraz galaretki
-wizerunek i kompozycja deserów na talerzu
-słodki catering (porcje bufetowe)
-wykorzystanie kwiatów jadalnych oraz mikroziół
-dekoracje czekoladowe, elementy Dobli

Godziny szkolenia:
Dzień 1
09:00 - 17:00
Dzień 2
9:00 - 16:00
Ceny szkolenia:
Dla Klientów Zeelandia
700zł
Pozostali
1500zł
Ilość miejsc na szkolenie jest ograniczona. Potwierdzenie udziału w szkoleniu prześlemy e-mailem.