tło lew
Szkolenie Akademii Zeelandia

Czekolada – szkolenie podstawowe

Trener
Marcin Surdyk Marcin Surdyk
Data szkolenia
03-04.07.2018
Miejsce

Zeelandia Sp. z o.o.
ul. Sowia 6c
62-080 Tarnowo Podgórne

Opis szkolenia

-techniki temperowania czekolady
-praliny (dekorowanie oraz kompozycje smakowe)
-różne zastosowania czekolad
-tabliczki czekoladowe w różnych aranżacjach
-kompozycje smakowe wyrobów deserowych (musy, kremy na bazie czekolady)
-stylizacja oraz dekoracja powierzchni wyrobów deserowych produktami czekoladowymi
-czekolada plastyczna (przygotowanie oraz wykorzystanie)
-dekoracje czekoladowe (między innymi wykorzystanie elementów dekoracyjnych Dobli)

Godziny szkolenia:
Dzień 1
09:00 - 17:00
Dzień 2
9:00 - 16:00
Ceny szkolenia:
Dla Klientów Zeelandia
700zł
Pozostali
1500zł
Ilość miejsc na szkolenie jest ograniczona. Potwierdzenie udziału w szkoleniu prześlemy e-mailem.